Onze toppralines onder uw merknaam

Tal van retailketens en distributeurs verkopen onze Belgische toppralines onder een eigen merknaam. Verschillende retailers vertrouwen al meer dan 30 jaar op de stipte leveringen van ‘hun’ Belgische pralines. Onze mogelijkheden voor ‘private label’ pralines zijn vrijwel onbegrensd. Ofwel kiest u voor bestaande pralines uit ons assortiment ofwel ontwikkelen we volgens uw smaakwensen exclusieve pralines op maat. Ook voor het ontwerpen van een gepaste verpakking bieden we een totaalservice. Kom langs en bezoek ons bedrijf. We laten u graag proeven van onze heerlijke Belgische pralines.

Private label is ons vak

Vooraleer wij in 2008 ons eigen pralinemerk lanceerden, maakten wij al vele tientallen jaren ‘private label’ pralines. De nauwe en uiterst flexibele samenwerking met retailers, distributeurs en exporteurs zit in onze bedrijfsgenen. 

Wij leveren alle nodige inspanningen voor de uitbouw van een langdurend partnership. U mag rekenen op een totaalservice, van praline tot en met verpakking. U bepaalt hoe wij uw private label pralines leveren: in de gewenste verpakking op maat of in bulk.

Private Label
Handbereide Vulling

Grote volumes van … ambachtelijke pralines

De artisanale kwaliteit van onze Belgische pralines staat voorop. Wij doen geen enkele toegeving op vlak van smaak én kwaliteit. 

Alle vullingen zijn 100% huisbereid met de beste grondstoffen. De afwerking van de pralines gebeurt nog grotendeels ambachtelijk met de hand. Onze gediplomeerde chocolatiers en gedreven medewerkers tonen dagelijks hun zin voor smaak én oog voor detail. 

Deze artisanale aanpak combineren we met moderne productiemethodes. Hierdoor behoren - naast kleinere bestellingen - ook grote productievolumes tot de mogelijkheden.

Eigen ontwikkeling van smaakvolle vullingen

Voor de vullingen werken we met zelfontwikkelde recepten. Elke vulling wordt vanaf de basisgrondstof bereid in onze eigen keuken. Deze vakkennis geeft ons de mogelijkheid om volledig volgens uw smaakwensen een vulling op maat met bijhorende praline te ontwikkelen.

U vertelt ons wat uw klanten lekker vinden, wij ontwikkelen de vulling en de praline. Samen komen we tot een prachtig assortiment voor uw ‘private label’ pralines. Omdat alles in eigen huis gebeurt, verloopt de ontwikkeling van een nieuwe praline op maat bijzonder snel.

Duurzame chocolade van Barry Callebaut

Onze pralines bevatten uitsluitend de kwaliteitschocolade van Barry Callebaut. Voor de volle smaak én de constante smaak gebruiken wij alleen duurzaam geteelde cacao uit Ivoorkust (‘single origin’).

Om deze volle smaak tot ontwikkeling te laten komen, ondergaan onze cacaobonen ter plaatse een 100% natuurlijk, biologisch gestimuleerd fermentatieproces. 

Dankzij onze deelname aan het kwaliteitsprogramma ‘Cocoa Horizon’ van Barry Callebaut zijn wij zeker van de beste en meest duurzaam geteelde cacao. Binnen dit programma ontvangen de cacaoboeren eerlijke prijzen voor het geleverde werk én krijgen lokale sociale doelen de nodige ondersteuning.

Hoeveelheid Pralines
Aa Brc Certific

Hoogste ‘AA’ voor BRC-certifiëring

Wij beschikken al vele jaren over een BRC-certificaat, level AA. Dit vormt het ultieme bewijs van onze kwaliteit. Alleen voedingsbedrijven die voldoen aan de strengste normen op het vlak van voedselveiligheid, kwaliteit en hygiëne krijgen deze rating. Al deze criteria worden door onafhankelijke controles geverifieerd.

Interesse in onze ‘Private label’ pralines?

Wij nodigen u graag uit voor een bedrijfsbezoek.

Contacteer ons hier